Dimarts, 18 De Desembre De 2018
Plaša de la Trobada s/n, Montferrer i Castellb˛ - 25711 Telèfon: tel: 973351343 Fax: fax: 973353536
e-mail: ajuntament@montferrercastellbo.ddl.net

TrÓmits

22/01/2009

PADRË D'HABITANTS


ALTA EN EL PADRË D'HABITANTS

á
Descripciˇ, explicar en quŔ consisteix: Les persones que provenen d'altres municipis i fixen la seva residŔncia al nostre, han de personar-se a l'Ajuntament per tal de donar-se d'alta al padrˇ municipal d'habitants.
En cas de canvi de residŔncia en el mateix municipi tambÚ es necessari que comuniqui a l'Ajuntament el seu domicili actual. On s'ha d'adrešar el ciutadÓ per fer la gestiˇ: Oficina Municipal Adreša: Montferrer, Pl/ de la Trobada S/N, C.P. 25711 (Lleida) Horari: Dilluns a divendres de 09.00hores a 14.00h Email: ajuntament@montferrercastellbo.ddl.net TelŔfon per a informaciˇ: 973 35 13 43 Fax: 973 35 35 36 Temps previst per tramitar: Immediat El trÓmit es pot fer per telŔfon?: NO Documentacio a aportar:
-D.N.I. de totes les persones majors d'esdat. -Llibre de familia per acreditar la representaciˇ dels menors o el matrimoni -En cas de separaciˇ divorci la representaciˇ del menor correspondrÓ a la persona que tingui la guardia o cust˛dia que haurÓ d'acreditar mitjanšant la corresponent resoluciˇ judicial. -Escriptura de propietat de l'habitatge o contracte de lloguer o rebut de subminstrament d'aigua, llum, gas, telŔfon etc. on figuri el nom de la persona que es vol empadronar i el domicili objecte de l'empadronament. -Estrangers: Targeta de ResidŔncia (Ministeri de l'Interior) i Passaport. Documentaciˇ necessÓria per a realitzar l'empadronament en un habitatge ja habitat: D.N.I de les persones majors d'edat. Llibre de familia per acreditar la representaciˇ dels menors o el matrimoni. Estrangers: Targeta de ResidŔncia (Ministeri de l'Interior) i Passaport.
Model per emplenar, imprimir i signar: Sol.licitud general (annexa)


Informació addicional :


Mapa Web