Dissabte, 15 De Desembre De 2018
Plaša de la Trobada s/n, Montferrer i Castellb˛ - 25711 Telèfon: tel: 973351343 Fax: fax: 973353536
e-mail: ajuntament@montferrercastellbo.ddl.net

Serveis municipals

INFORMACIË CADASTRAL


Foto

PUNT D'INFORMACIË CADASTRAL
á

Punt d'Informaciˇ Cadastral
Mitjanšant Resoluciˇ de la Direcciˇ General de Cadastre de 24 de novembre de 2008, (BOE 8 de desembre de 2008, n˙m. 295) s'ha aprovat el rŔgim d'establiment i funcionament dels Punts d'Informaciˇ Cadastral, derogant anteriors resolucions, amb l'objectiu d'apropar a totaála ciutadaniaáque no disposin de certificat d'usuari/Ória, els serveis de l'Oficina Virtual del Cadastre (http://ovc.catastro.meh.es/).

Aquest Ajuntament ha assumit la prestaciˇ d'aquests serveis a la ciutadania, per la qual cosa, qui ho necessiti pot adrešar-se a les dependŔncies municipals, on se li podran facilitar els segŘents serveis:

a) Consulta lliure i certificaciˇ electr˛nica de dades cadastrals no protegides i de cartografia digital.

b) Consulta i certificaciˇ electr˛nica per als titulars cadastrals de les dades protegides, relatiu a bÚns immobles de la seva titularitat.

c) Certificaciˇ negativa de bÚns immobles o de la circumstÓncia de no figurar com a titular cadastral, relativa al propi solĚlicitant.

d) Qualsevol altre servei de consulta i certificaciˇ que s'implanti en un futur a la Oficina Virtual del Cadastre.

Excepcionalment, pot ajornar-se o emplašar a una la recollida de dades una jornada posterior, quan pel volum de les dades sol.licitades o altres causes operatives pugui veure's perjudicada l'eficÓcia del servei d'atenciˇ als usuaris.En el sup˛sit que actu´ en representaciˇ d'altri haurÓ d'omplir la instÓncia annexada i portar en el moment de la presentaciˇ el seu document nacional d'identitat (DNI), n˙mero d'Identificaciˇ d'Estranegrs (NIE), o n˙mero d'identificaciˇ fiscal (NIF).


Informació addicional :


Mapa Web