Dimarts, 18 De Desembre De 2018
Plaša de la Trobada s/n, Montferrer i Castellb˛ - 25711 Telèfon: tel: 973351343 Fax: fax: 973353536
e-mail: ajuntament@montferrercastellbo.ddl.net

Registre de parelles de fet

INFORMACIË DE FUNCIONAMENT DEL REGISTRE


DOCUMENTS ADMINISTRATIUS DEL REGISTRE MUNICIPAL DE PARELLES DE FET

á

Notes explicatives del registre

á

El registre municipal de parelles de fet es troba estructurat en una sŔrie de fulls (assentaments) formalitzats mitjanšant llibres, áen els que sĺanota cadascuna de les inscripcions, i altres incidŔncies áefectuades.

á

Els interessats poden sol.licitar certificats dĺinscripciˇ en el registre, als efectes davant tercers que siguin escaients. La virtualitat, dĺacord amb el que preveu lĺarticle 1, Ús administrativa, la qual cosa vol dir, que la inclusiˇ en el dit registre no dˇna fe de lĺestat civil de la persona inscrita, sinˇ tant sols acredita la manifestaciˇ de la voluntat de dues persones de constituir-se com a parella de fet.

á

Els assentaments practicats admeten prova en contrari, i les dades nomÚs poden ser utilitzades a efectes de constÓncia i acreditaciˇ, no a efectes de veracitat i certesa. á

á

En tot moment, les dades contingudes en el registre es troben protegides pel que fa a lĺaccÚs, rectificaciˇ, cancel.laciˇ i oposiciˇ per la Llei orgÓnica 15/1999 i el Reial Decret 1720/2007,á podent-se sol.licitar que les dades consignades siguin secretes áa tercers.

á

á
Mapa Web